Goedkoper inktcartridges kopen

Als je voor je werk of hobby veel print, dan weet je dat printen erg prijzig is. De inkt gaat redelijk snel op en je moet dus om de haverklap weer nieuwe inktcartridges bestellen. Soms lijkt het wel alsof je printer de inkt opeet. Hoe kan het goedkoper?

Online bestellen

Je bent al snel minder geld kwijt, door je cartridges online te bestellen. Hiermee bespaar je trouwens niet alleen veel geld, maar ook veel tijd. Je hoeft niet naar de winkel te gaan voor een nieuwe inkt cartridge, maar kunt deze gewoon thuis bestellen vanuit je luie stoel. Veel comfortabeler dus.

Als je online een cartridge bestelt, hoef je geen dagen te wachten op je bestelling. Deze wordt vaak binnen een tot twee dagen bij je thuisbezorgd door de bezorgdienst van PostNL. Dit betekent dus dat je snel kunt printen.

Enorm aanbod

Een ander groot pluspunt van online printerinkt bestellen, is het enorme aanbod dat een webshop biedt. Vaak worden er meer dan 1000 soorten inktpatronen aangeboden. Voor ieder type printer is er wel een inktcartridge verkrijgbaar. Heel handig dus. Bovendien zijn de inktcartridges van bekende merken als Brother, Epson, Samsung en HP ook nog eens veel voordeliger dan in een fysieke winkel.

Een webshop kan voordeliger inkopen

Misschien vraag je je nu af waarom inktcartridges in een webshop veel voordeliger zijn dan in een fysieke winkel. De reden dat inktcartridges in een webshop voordeliger zijn dan in de winkel is, omdat een webwinkel de inktpatronen veel voordeliger kan inkopen. Bovendien hoeft een webshop geen dure winkelruimte te huren. Winkels rekenen de huurprijs vaak door in de inktcartridges, maar dit hoeft een webshop niet te doen.

Aantrekkelijke voordeelacties

Een gespecialiseerde webshop heeft vaak aantrekkelijke voordeel acties, waarbij je een multipack inktcartridges kunt bestellen voor een lagere prijs dan normaal. Door de acties van een webshop in de gaten te houden, kun je inktcartridges bestellen voor een nog lagere prijs.