Rolsteigers nodig voor een klus?

Rolsteigers nodig voor een klus? Dan kun je deze heel makkelijk online bestellen. Dit kan onder meer bij een webshop als Rolsteiger.net. Wij beschikken over een zeer ruim assortiment van kwalitatief hoogwaardige rolsteigers, zoals de steigers van het bekende merk ASC.

 

Het merk ASC is een van de grootste fabrikanten ter wereld van rolsteigers. In ons assortiment in de webshop vind je onder meer de volgende, sterke, steigers van ASC:

 

Standaard rolsteiger ASC

Op zoek naar een rolsteiger voor professionele werkzaamheden? Dan is de standaard ASC rolsteiger een aanrader. Dit is de meest verkochte en meest populaire steiger. De steiger heeft een vertrouwde, ronde verbindingspen en is verkrijgbaar in verschillende maten.

 

Rolsteiger ASC HT

De HT rolsteiger heeft een fijn fastclick-verbindingspen, waardoor je de steiger snel en veilig kunt op- en afbouwen. De steiger bestaat uit onderdelen die uitwisselbaar zijn met alle bekende merken.

 

Euro steiger

De Euro steiger is een zeer unieke rolsteiger, welke is gemaakt van zeer hoogwaardig aluminium en een zelfborgende pen. De Euro rolsteiger is zeer geschikt voor echte professionals die hoge eisen stellen aan de veiligheid en het gebruikscomfort.

 

Rolsteiger ASC XXL

Als je een bredere rolsteiger nodig hebt, dan is dit model een goede keuze. Deze XXL rolsteiger heeft bredere afmetingen dan andere steigers. Je kunt op elke niveau platforms leggen, zonder dat je hiervoor de schoren hoeft te verplaatsen.

 

AGS Speed-lock rolsteiger

De AGS rolsteiger beschikt over een revolutionaire voorloopleuning. Dankzij het unieke systeem is je veiligheid altijd gewaarborgd.

 

Een van deze rolsteigers bestellen?

Wil je een van deze rolsteigers bestellen? Dan kan dit heel eenvoudig via de webshop. Doorgaans wordt je bestelling binnen 1 tot 3 werkdagen bij je afgeleverd. Je hoeft dus geen weken op de rolsteiger te wachten en kunt direct aan de klus beginnen. Bij Rolsteiger.net krijg je op elke rolsteiger een garantie van 5 jaar en een levenslange garantie op de lasverbindingen.